Korcsolyapálya, jégpályák, műjégpálya, jégcsarnok > Korcsolya - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Korcsolyapálya, jégpályák, műjégpálya, jégcsarnok > 20 weboldal. Kategória leírása: Korcsolyapálya, jégpályák, műjégpálya, jégcsarnok.
Szponzorált linkek
Városligeti Műjégpálya
http://www.mujegpalya.hu/

Fővárosi Önkormányzat Városligeti Műjégpálya honlapja. Nyitvatartás, pénztárak, korcsolyaoktatás, korcsolyaélezés, korcsolya kölcsönzés...

Városligeti Műjégpálya
Jégkert
http://hu.wikipedia.org/wiki/J%C3%A9gkert

Jégkert egy szabadidőpark Budapesten, a Széna téren. A Jégekertben több intézmény is található: Budai Jégpálya Jégkert - A Budai Sörkert, Jégkert Sportegyesület, Városfal Vendéglő, Sportbolt.

Jégkert
Ice Center Budapest
http://icecenter.hu/

Jég és Rendezvény Centrum Káposztásmegyeren, a Külső Szilágyi úton található, Újpest, Rákospalota, Dunakeszi találkozási pontjaiban, egyben Angyalföld közvetlen közelében. A létesítmény két, egyenként 1800 m2 alapterületű teremből áll, melyek közül az egyikben 2000 fő részére fix lelátó áll rendelkezésre. Ez a terem 16 m magas és térelválasztókkal több kívánt részre osztható. A kisebbik terem 10 m magas. Funkcióját tekintve mindkét terem jégpályának készült ezért kiválóan alkalmas jeges sport és egyéb rendezvények lebonyolítására.

Ice Center Budapest
Pesterzsébet Jégcsarnok
http://www.erzsebetjegcsarnok.hu/

Létesítményünk a Budapest XX.ker. Zodony utca 1. szám alatt, a Gubacsi híd és Helsinki út melletti területen, a Gubacsi lakótelep és Mediterrán lakópark közelében épült. Az aktuális (heti) közönségkorcsolyázások időpontjait megtekinthetik a Közönségkorcsolyázás és hírek link alatt, valamint tájékozódhatnak a Jégbeosztás-nál is. Az egyéb heti programok főleg vasárnap kerülnek megrendezésre, ahol a fennmaradó időpontokban lehet közönségkorcsolyázni.

Pesterzsébet Jégcsarnok
Miskolc Városi Szabadidőközpont
http://www.miskolcivsz.hu/jegcsarnok.html

Miskolc Városi Szabadidőközpont Jégcsarnoka. Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a közönségkorcsolyázásra beengedhető maximális létszám 600 fő. Ruhatár, korcsolyabérlés, korcsolyaélezés. Szervezett korcsolya és hoki oktatás.

Miskolc Városi Szabadidőközpont
Jégpark Jégpálya Diósd
http://www.jegpark.hu/

Diósd 2049. Gárdonyi Géza utca 12. a 7-es fõút mellett az Interspar-ral szemben. Rendezvények, oktatás, korcsolyabérlés, közönségjég, pályabérlés...

Jégpark Jégpálya Diósd
Europark Korizóna 2.0
http://www.europark.hu/aktualis_esemenyek/141

Europark jégpályáját a főbejárat előtti mélyteraszon. Az Europark jégpályája minden hétköznap 10.00-20.00 óra, hétvégéken 9.00-21.00 óra között tart nyitva. Természetesen a helyszínen lehetőség lesz ismét korcsolyabérlésre, illetve bárki részt vehet korioktatáson is. Mozgás közben és után biztosan jól fog esni egy forró csoki vagy tea. Minden belépő mellé ezért egy ajándék büfékupont adunk, melyet a helyszínen lévő büfében lehet beváltani.

Europark Korizóna 2.0
Jégterasz
http://www.jegterasz.hu/

Westend Cty center 1 .emeletén található (utcaszinthez képest) a külső parkoló és a bevásárlóközpont között elhelyezkedő Milleniumi Tetőteraszon található szabadtéri jégpályánk. Cégünk a Sky Ice Team Kft. az egész ország területére vonatkozóan vállal különböző méretű jégpályák telepítését, üzemeltetését, bérbeadását.

Jégterasz
Budai Műjégpálya
http://www.budaijeg.hu/

A jégpálya a Széna téren található a buszpályaudvar és a régi városfal között. A pálya szélessége 15 m, hosszúsága 30 m, palánk és korongfogó háló veszi körül.Télen a pálya fedett jégpályaként üzemel. Az idény hossza az időjárástól függ, előreláthatóan októbertől áprilisig tart. Jégpályánkon rendszeresen korcsolya, illetve hoki tanfolyamot indítunk. A pálya reggel 7 és este 12 óra között kibérelhető amatőr jégkorongra, családi és céges rendezvényekre, iskolai tornaórára, vagy egyéb célra.A nem foglalt időszakokban bárki belépőjegy ellenében korcsolyázhat.

Budai Műjégpálya
Székesfehérvári Jégcsarnok
http://www.albavolanhockey.hu/index.php?pg=menu_60

A jégpálya címe: 8000, Székesfehérvár, Raktár u. 1. A Székesfehérvári Jégcsarnok az Alba Volán jégkorongcsapatának hivatalos edzés- és mérkőzéshelyszíne. A létesítmény a közösségi élet színtere: legyen szó hivatásos sportolókról, a jövő jégkorongozóiról, műkorcsolyázóiról vagy kikapcsolódni vágyó polgárokról.

Székesfehérvári Jégcsarnok
Budapesti koriközpont
http://wcs.oisz.hu/51593/budapesti-korikozpont.html

A Koriközpont 2003. nyarán készült el, s mint ilyen, a legmodernebb és legjobban felszerelt csarnokok közé tartozik az országban. A 8.929 m˛ beépített területű, egész évben nyitva tartó, fedett létesítmény egy gyakorló- és egy versenypályával áll a látogatók rendelkezésére. Otthont adunk a Budapest Stars, valamint a Ferencvárosi Torna Club Jégkorong Szakosztályainak, hazai és nemzetközi versenyeknek, bajnokságoknak. Célunk a jeges sportok minél szélesebb körben történő népszerűsítése, edzések, edzőtáborok szervezése profi és amatőr szintű játékosok, valamint a jégsportokat kedvelők, azzal megismerkedni vágyók számára. Szolgáltatásaink: Közönségkorcsolyázás. Állandó és változatos közönségprogramok, rendezvények. Korcsolya oktatás: műkorcsolya és jégtánc. Egész- és keresztpályás amatőr jégkorong. Cím: 1046 Budapest, Homoktövis u. 1.

Budapesti koriközpont
Megyeri úti jégcsarnok
http://www.utehoki.hu/index.php?m=1&am=2&mp=6&mpf=7

Az Újpest jégkorong csapata 1955-ös megalakulása után kezdetben az egyetlen magyar hokipályán, a városligeti Műjégpályán játszotta mérkőzéseit. 1956 februárjában a teljes jégkorong társadalom, így az Újpest is elköltözött a frissen létrehozott Millenáris-pályára. 1960-tól csapatunk a Millenáris mellett már az újonnan épült Kisstadionban is játszott. Újpesten a jégpálya a mai jégcsarnok helyén 1964 január 15-én nyílt meg. A pályaavató találkozón - rögtön egy derbivel kezdődött a IV. kerületi hokitörténelem - csapatunk 8:0-ra kiütötte a Ferencvárost. A 80-as években az Újpest a nagyobb mérkőzéseit - először fedél alatt - a Budapest Sportcsarnokban játszotta. Majdnem 40 év szolgálat után, 2002 tavaszán zárta be végleg a kapuit a jégpálya, hogy 2004 januárjában átadja a helyet a modernebb, minden igényt kielégítõ Megyeri úti jégcsarnoknak.

Megyeri úti jégcsarnok
Ingyenes jégpályák sora a Balatonnál
http://www.dunatv.hu/eletmod/ingyenes_jegpalyak_balatonnal.html

Egyre több balatoni településen élnek a lehetőséggel, hogy sok helyen már biztonságos vastagságú a tó jege, és sorra nyitnak az ingyenes, gondozott jégpályák, ahol látványos programokkal is várják a vendégeket - mondta el pénteken az MTI-nek Győrffy Árpád a balatontipp.hu honlap szakértője. A keszthelyi városi strandon, a kikötő szomszédságában nyitottak gondozott jégpályát, ahol hétköznap 12-20 óráig, a hétvégén 9-21 óráig fogadják a vendégeket. A pálya világítással, büfével, melegedővel ellátott, és korcsolyát is lehet kölcsönözni. A városi művelődési központ szombaton 13 órától jégkarnevált rendez jégszobrász- és jégvitorlás-bemutatóval...

Ingyenes jégpályák sora a Balatonnál
Pólus Center jégpálya
http://www.polus.hu/jegpalya

Jégpályánkon minden korosztály megtalálja a neki tetsző mozgásformát (műkorcsolya, jégkorong, szabadon történő korcsolyázás). Ezek mellett oktatjuk is a korcsolyázást óvodás és iskolás korú gyermekeknek. Hétvégeken az egész családnak jó programot nyújthat a jégpálya (korcsolyabérlésre is lehetőség van!)

Pólus Center jégpálya
Budapesti jégpályák nyitvatartása
http://www.stiluseseletmod.hu/news/index.php?itemid=199&catid=2

Stílus és életmód: Budapesti jégpályák nyitvatartása. Jégpályák Budapesten.

Budapesti jégpályák nyitvatartása
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
korcsolya.wyw.hu: Korcsolya, korcsolyázás, műkorcsolya, speed skating, szinkronkorcsolya, short track, figure skating, jégtánc, görkorcsolya, gyorskorcsolya, jégcsarnok, szinkronkorcsolyázás, jégpályák.
Gyűjteményünkben 210 válogatott korcsolya témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 210 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 32745