Top 40 legnépszerűbb link > Korcsolya - wyw.hu

Szponzorált linkek
Székesfehérvári Jégcsarnok
http://www.albavolanhockey.hu/index.php?pg=menu_60

A jégpálya címe: 8000, Székesfehérvár, Raktár u. 1. A Székesfehérvári Jégcsarnok az Alba Volán jégkorongcsapatának hivatalos edzés- és mérkőzéshelyszíne. A létesítmény a közösségi élet színtere: legyen szó hivatásos sportolókról, a jövő jégkorongozóiról, műkorcsolyázóiról vagy kikapcsolódni vágyó polgárokról.

Székesfehérvári Jégcsarnok
Városligeti Műjégpálya
http://www.mujegpalya.hu/

Fővárosi Önkormányzat Városligeti Műjégpálya honlapja. Nyitvatartás, pénztárak, korcsolyaoktatás, korcsolyaélezés, korcsolya kölcsönzés...

Városligeti Műjégpálya
Intersport
http://www.intersport.hu/

Az Intersport sportszakkereskedések egész világot befogó hálozata. Az Intersport International Corporation (IIC) 1968-ban alakult és ma összesen kb. 5.000 áruházat több mint 30 országban működtet. Ausztria legnagyobb és legsikeresebb sportkereskedelmi vállalatához több mint 140 tag, partner és franchisevállalkozó tartozik a sportszakkereskedelem berkei között. Az ország területén az IS csoport több mint 300 üzlettel áll a vásárlók rendelkezésére.

Intersport
Jégpark Jégpálya Diósd
http://www.jegpark.hu/

Diósd 2049. Gárdonyi Géza utca 12. a 7-es fõút mellett az Interspar-ral szemben. Rendezvények, oktatás, korcsolyabérlés, közönségjég, pályabérlés...

Jégpark Jégpálya Diósd
Skateworld
http://www.skateworld.hu/

Skateworld - Görkorcsolyák, gördeszkák, görhoki, jégkori, jéghoki felszerelések, kiegészítők.

Skateworld
Decathlon
http://www.decathlon.co.hu/

Műkorcsolya, hokikorcsolya, hobbi jégkorcsolya, görkorcsolya termékek. Decathlon Áruházak.

Decathlon
Aktivsport webáruház
http://www.aktivsport.hu/

Aktivsport webáruház: Sportszerek, sporteszköz, sportfelszerelés. Agreszzív görkorik, Fitnesz görkorcsolyák, Retró korik, Nordic inlinerek, Jégkorcsolyák, hoki felszerelések...

Aktivsport webáruház
Jászberényi Műjégpálya - Szie-ABK
http://www.jfk.szie.hu/?q=m%C5%B1j%C3%A9gp%C3%A1lya

Szent István Egyetem - Alkalmazott Bölcsészeti Kar: Műjégpálya. Hírek, nyitvatartás, képek, videók.

Jászberényi Műjégpálya - Szie-ABK
Rosco - Sportszert szakértő kezekből
http://www.sportszert.hu/kat/Korcsolya

Rosco - Sportszert szakértő kezekből - Webáruház: Korcsolya - Alkategóriák: Görkorcsolya, Görkorcsolya kiegészítők, Jégkorcsolya, Jégkorcsolya kiegészítők, Hokiütők, Hokifelszerelés.

Rosco - Sportszert szakértő kezekből
Korcsolya és jégtánc oktatás
http://sites.google.com/site/korcsolyaoktatas/

Oktatók: Világos Beáta az MTK Jégtánc szakosztály vezetőedzője és Zentai Viktória vezetőedző. Korcsolya oktatás, jégtánc és szinkronkorcsolya oktatás 4 éves kortól. Pesterzsébet Jégcsarnok (1201 Budapest, Zodony u. 1.)

Korcsolya és jégtánc oktatás
Tanulj meg korcsolyázni a profiktól
http://www.korcsolyaoktatas.hu/

Gondoltál már arra, hogy milyen lenne biztonságos korcsolyatudással róni a köröket a jégpályán, vagy az utcákon? Nem mertél eddig kimerészkedni a koriddal, mert féltél, hogy kinevetnek? Itt az ideje, hogy megtanulj végre biztonságosan korcsolyázni! A korcsolyaoktatas.hu™ csapata vállalja kicsik és nagyok (fiatalok és idősebbek) egyéni és csoportos korcsolyaoktatását az alapoktól a haladó szintig Vas megyében. Várjuk családok, baráti társaságok, óvodák és iskolák jelentkezését is! Legyen szó jégkorcsolyázásról, vagy görkorcsolyázásról a korcsolyaoktatas.hu™ csapata mindkettőben otthon van.

Tanulj meg korcsolyázni a profiktól
Budapesti jégpályák nyitvatartása
http://www.stiluseseletmod.hu/news/index.php?itemid=199&catid=2

Stílus és életmód: Budapesti jégpályák nyitvatartása. Jégpályák Budapesten.

Budapesti jégpályák nyitvatartása
Budapesti koriközpont
http://wcs.oisz.hu/51593/budapesti-korikozpont.html

A Koriközpont 2003. nyarán készült el, s mint ilyen, a legmodernebb és legjobban felszerelt csarnokok közé tartozik az országban. A 8.929 m˛ beépített területű, egész évben nyitva tartó, fedett létesítmény egy gyakorló- és egy versenypályával áll a látogatók rendelkezésére. Otthont adunk a Budapest Stars, valamint a Ferencvárosi Torna Club Jégkorong Szakosztályainak, hazai és nemzetközi versenyeknek, bajnokságoknak. Célunk a jeges sportok minél szélesebb körben történő népszerűsítése, edzések, edzőtáborok szervezése profi és amatőr szintű játékosok, valamint a jégsportokat kedvelők, azzal megismerkedni vágyók számára. Szolgáltatásaink: Közönségkorcsolyázás. Állandó és változatos közönségprogramok, rendezvények. Korcsolya oktatás: műkorcsolya és jégtánc. Egész- és keresztpályás amatőr jégkorong. Cím: 1046 Budapest, Homoktövis u. 1.

Budapesti koriközpont
Ice Center Budapest
http://icecenter.hu/

Jég és Rendezvény Centrum Káposztásmegyeren, a Külső Szilágyi úton található, Újpest, Rákospalota, Dunakeszi találkozási pontjaiban, egyben Angyalföld közvetlen közelében. A létesítmény két, egyenként 1800 m2 alapterületű teremből áll, melyek közül az egyikben 2000 fő részére fix lelátó áll rendelkezésre. Ez a terem 16 m magas és térelválasztókkal több kívánt részre osztható. A kisebbik terem 10 m magas. Funkcióját tekintve mindkét terem jégpályának készült ezért kiválóan alkalmas jeges sport és egyéb rendezvények lebonyolítására.

Ice Center Budapest
Fagyikutya jégiskola
http://fagyikutya.gportal.hu/

Tanfolyamainkat elsősorban óvodás és kisiskolás gyermekeknek szervezzük, hogy játékos oktatás keretében elsajátíthassák a korcsolyázás alapjait. A korcsolyázás nem csak kellemes kikapcsolódást és érdekes időtöltést jelent a gyermekek számára, hanem kiválóan fejleszti a mozgáskoordinációt, egyensúlyérzéket, ritmusérzéket, koncentrációt. Szakképzett oktatóink több éves tapasztalattal rendelkeznek és tudásuk legjavát adva igyekeznek, hogy tanítványaink megszeressék a "csúszós" sportágat. A tanfolyamokon kívül szervezünk nyári táborokat is, tehetséges tanítványainknak versenyzési lehetőséget biztosítunk az MTK Egyesület műkorcsolya szakosztályában vagy szeretettel várjuk szinkronkorcsolya csapatunkba lelkes tanítványainkat a Sportország Egyesületbe.

Fagyikutya jégiskola
Korcsolyaiskola - Magyar Athletikai Club
http://www.korcsolyaiskola.hu/

A MAC korcsolyaiskolája Magyarország legnagyobb hagyománnyal rendelkező jégiskolája. Az egykori BS-ben indult korcsolyaoktatás során sok-sok ezren tanultak meg nálunk korcsolyázni, szerették meg egy életre a korcsolyázást, vagy indultak el a sportág valamely szakága felé, a műkorcsolya, a jégtánc, a szinkron korcsolyázás, vagy éppen a gyorskorcsolya és a jégkorong felé is. Az élsport számos tehetsége, bajnoka nevelődött és nevelődik napjainkban is ebben az iskolában. A hagyomány él és folytatódik, ma is várjuk a korcsolyázás iránt érdeklődőket, továbbra is korhatár nélkül.

Korcsolyaiskola - Magyar Athletikai Club
Szafari Sport
http://www.szafarisport.hu/sportszer-korcsolya-j%C3%A9gkorong-c3.html

Szafari Sport webáruház: Korcsolya, Jégkorong kategóriák, termékek.

Szafari Sport
Megyeri úti jégcsarnok
http://www.utehoki.hu/index.php?m=1&am=2&mp=6&mpf=7

Az Újpest jégkorong csapata 1955-ös megalakulása után kezdetben az egyetlen magyar hokipályán, a városligeti Műjégpályán játszotta mérkőzéseit. 1956 februárjában a teljes jégkorong társadalom, így az Újpest is elköltözött a frissen létrehozott Millenáris-pályára. 1960-tól csapatunk a Millenáris mellett már az újonnan épült Kisstadionban is játszott. Újpesten a jégpálya a mai jégcsarnok helyén 1964 január 15-én nyílt meg. A pályaavató találkozón - rögtön egy derbivel kezdődött a IV. kerületi hokitörténelem - csapatunk 8:0-ra kiütötte a Ferencvárost. A 80-as években az Újpest a nagyobb mérkőzéseit - először fedél alatt - a Budapest Sportcsarnokban játszotta. Majdnem 40 év szolgálat után, 2002 tavaszán zárta be végleg a kapuit a jégpálya, hogy 2004 januárjában átadja a helyet a modernebb, minden igényt kielégítõ Megyeri úti jégcsarnoknak.

Megyeri úti jégcsarnok
Budai Jégiskola
http://home.hu.inter.net/macskate/budaijegiskola/

A jégiskola idejében a korcsolyázás kizárólag szakemberek felügyeletével, kötött rendben történik. A jégiskolában a korcsolyázás alapismereteit oktatjuk, természetesen a haladóbbaknak is megfelelő továbbfejlődési lehetőséget biztosítva. Reméljük, hogy érdeklődését felkeltve hamarosan a helyszínen is találkozunk Önnel, illetve gyermekével foglalkozásainkon.

Budai Jégiskola
Jégvirág Kori tanodája
http://www.jegviragmiskolc.hu/

Jégvirág Korcsolya Klub - Miskolc. Korcsolya, műkorcsolya oktatás.

Jégvirág Kori tanodája
Jégpályák Magyarországon
http://www.icehockey.hu/index.php?pg=menu_13

Jégpályák Magyarországon, térképen elhelyezve. Nemzetközi mérkőzés lebonyolítására alkalmas pályák.

Jégpályák Magyarországon
Jégterasz
http://www.jegterasz.hu/

Westend Cty center 1 .emeletén található (utcaszinthez képest) a külső parkoló és a bevásárlóközpont között elhelyezkedő Milleniumi Tetőteraszon található szabadtéri jégpályánk. Cégünk a Sky Ice Team Kft. az egész ország területére vonatkozóan vállal különböző méretű jégpályák telepítését, üzemeltetését, bérbeadását.

Jégterasz
Erzsébeti Sztárok
http://www.erzsebetisztarok.hu/

Az erzsébeti sztárok története 2007 februárjában kezdődött, amikor a közönség jégen, két vállalkozó szellemű edző, és a csapat későbbi menedzsere tanulni vágyó korcsolyázókat toborzott. A jégen kezdett munkát a környék tanintézményeinek megkeresésével folytatták, minek köszönhetően összeállt a mai immár versenyzőkkel rendelkező csapat. Tudjuk azonban, hogy sokan csak a sport szeretetéért és nem a versenyzésért szeretnének megtanulni korcsolyázni. Ezért szeretettel várjuk mindazon kicsiket, nagyokat és felnőtteket, akik egyszerűen csak szeretnének megtanulni korcsolyázni, hogy később a megszerzett tudás birtokában immár bátran látogassák az egyre szaporodó jégpályák valamelyikét a téli vagy akár a nyári örömteli kikapcsolódásért.

Erzsébeti Sztárok
Budai Műjégpálya
http://www.budaijeg.hu/

A jégpálya a Széna téren található a buszpályaudvar és a régi városfal között. A pálya szélessége 15 m, hosszúsága 30 m, palánk és korongfogó háló veszi körül.Télen a pálya fedett jégpályaként üzemel. Az idény hossza az időjárástól függ, előreláthatóan októbertől áprilisig tart. Jégpályánkon rendszeresen korcsolya, illetve hoki tanfolyamot indítunk. A pálya reggel 7 és este 12 óra között kibérelhető amatőr jégkorongra, családi és céges rendezvényekre, iskolai tornaórára, vagy egyéb célra.A nem foglalt időszakokban bárki belépőjegy ellenében korcsolyázhat.

Budai Műjégpálya
Bauer
http://www.bauer.com/

Bauer hoki korcsolyák, ütők, felszerelések, kiegészítők.

Bauer
Hokibolt.hu
http://www.hokibolt.hu/

Ön most megtalálta Magyarország legnagyobb választékával és legkedvezőbb áraival rendelkezõ jégkorong szakboltját, ami 1997 óta szolgálja a jégkorongot űző és kedvelő közösséget. Cégünk többek között a márkás Mission-Itech, Sherwood, Montreal és Salming felszereléseket forgalmazza, de egyéb márkás felszerelések is megvásárolhatóak nálunk. Ezen termékek közismertek a világ minden táján és több tucat NHL játékos is használja õket. Mivel cégünk közvetlenül a fenti gyáraktól importál, ezért professzionális termékeink árai alacsonyak és versenyképesek még a kevésbé márkás jégkorong termékekkel összevetve is.

Hokibolt.hu
Pavuk Műkorcsolya Iskola
http://www.pavuk.hu/

Iskolánk azzal a céllal alakult, hogy a gyerekekkel megszerettessük a műkorcsolyát. Csapatunk minden tagja azért dolgozik, hogy versenyzőink az újonc versenyektől a felnőtt világversenyekig minél kimagaslóbb eredményt érjenek el, dicsőséget szerezve maguknak, családjuknak és Magyarországnak. Nem kevés áldozattal jár az élsport, de céltudatos életmódra, kitartásra és szorgalomra neveli a gyerekeket, ami a sport befejezésével, a civil életben sokszorosan kamatoztatható és jelentős előnyt biztosít számukra. Szeretettel várjuk, azok jelentkezését, akik szeretnének megtanulni korcsolyázni és időt, energiát nem sajnálva sikereket elérni ebben a gyönyörű sportágban.

Pavuk Műkorcsolya Iskola
The Skate Company
http://jegkorcsolya.com/

The Skate Company - Görkorcsolya, műkorcsolya oktatás. Kezdő és haladó korcsolya oktatás: 3-4 éves kortól ajánljuk a korcsolya alapjainak elsajátítását. A későbbiekben tudás és kor szerinti csoportokban tanítjuk az alapfokú korcsolyázó elemeket, és a haladó szintek eléréséhez szükséges gyakorlatokat. Versenyzők: Ebben a csoportban kezdődik el a műkorcsolya magas szintű oktatása, különböző ugrások, forgások lépéssorok, összekötő elemek megtanulása és gyakorlása, úgynevezett kűrök összeállítása. Felnőtt oktatás: Ha felnőtt vagy és azt hiszed, hogy már nem tudsz megtanulni korcsolyázni. Nagyon tévedsz! Minden lehetséges, csak akarni kell! Görkorcsolya oktatás és Sérült gyerekek oktatása.

The Skate Company
Műkorcsolya felszerelés
http://granieri.uw.hu/

Küldetésünk: Célunk, hogy a korcsolya sportágat szerető, profi- vagy hobbi szinten művelő gyerekek, fiatalok és felnőttek mindent megtaláljanak üzletünkben, ami ahhoz kell, hogy egy gondtalan órát töltsenek a jégen. Hisszük, hogy a tehetség és a szorgalom mellett a kifogástalan, minőségi felszerelés is elengedhetetlen a sikerhez, ebben kívánunk minden kedves látogatónknak a segítségére lenni.

Műkorcsolya felszerelés
Pesterzsébet Jégcsarnok
http://www.erzsebetjegcsarnok.hu/

Létesítményünk a Budapest XX.ker. Zodony utca 1. szám alatt, a Gubacsi híd és Helsinki út melletti területen, a Gubacsi lakótelep és Mediterrán lakópark közelében épült. Az aktuális (heti) közönségkorcsolyázások időpontjait megtekinthetik a Közönségkorcsolyázás és hírek link alatt, valamint tájékozódhatnak a Jégbeosztás-nál is. Az egyéb heti programok főleg vasárnap kerülnek megrendezésre, ahol a fennmaradó időpontokban lehet közönségkorcsolyázni.

Pesterzsébet Jégcsarnok
Roces.com
http://www.roces.com/

Roces cég alapítva: 1952. Görkorcsolya, jégkorcsolya, hobbi korcsolya termékek.

Roces.com
Europark Korizóna 2.0
http://www.europark.hu/aktualis_esemenyek/141

Europark jégpályáját a főbejárat előtti mélyteraszon. Az Europark jégpályája minden hétköznap 10.00-20.00 óra, hétvégéken 9.00-21.00 óra között tart nyitva. Természetesen a helyszínen lehetőség lesz ismét korcsolyabérlésre, illetve bárki részt vehet korioktatáson is. Mozgás közben és után biztosan jól fog esni egy forró csoki vagy tea. Minden belépő mellé ezért egy ajándék büfékupont adunk, melyet a helyszínen lévő büfében lehet beváltani.

Europark Korizóna 2.0
Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
http://www.moksz.hu/

Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség honlapja. Szakágak: Műkorcsolya, jégtánc, rövidpályás gyorskorcsolya, gyorskorcsolya, szinkronkorcsolya. Hungarian National Skating Federation.

Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
Pólus Center jégpálya
http://www.polus.hu/jegpalya

Jégpályánkon minden korosztály megtalálja a neki tetsző mozgásformát (műkorcsolya, jégkorong, szabadon történő korcsolyázás). Ezek mellett oktatjuk is a korcsolyázást óvodás és iskolás korú gyermekeknek. Hétvégeken az egész családnak jó programot nyújthat a jégpálya (korcsolyabérlésre is lehetőség van!)

Pólus Center jégpálya
Műkorcsolya oktatás- sport és művészet
http://www.korcsolyaoktatas.uw.hu

Egész évben folyamatosan várom olyan 4-10 éves korosztályba tartozó gyermekek jelentkezését, akik szeretnének biztonságosan és színvonalasan megtanulni korcsolyázni, továbbfejleszteni meglévő korcsolyatudásukat, vagy szívesen választanák rendszeres sporttevékenységüknek a műkorcsolyázást.

Műkorcsolya oktatás- sport és művészet
Roces
http://www.roces.hu/

Roces Magyarország honlapja. Roces korcsolyák, Roces kollekciók, modellek.

Roces
Oktatóvideók
http://jegkorcsolya.com/index.php?option=com_content&view=article&id=9&Itemi ...

The Skate Company - Görkorcsolya, műkorcsolya oktatás. Oktató videók az oldalon.

Oktatóvideók
Engi Klári Korisuli
http://www.engikorisuli.weebly.com/

Korcsolyaoktatás a Pólus Centerben Engi Klári vezetésével. Korcsolyaoktatást hirdetünk a 2010-2011-es tanévben is a Pólus Center jegén tanfolyamot tartunk kezdőknek és haladóknak egyaránt.

Engi Klári Korisuli
Miskolc - Jégcsarnok - Szervezett oktatás
http://www.miskolcijegesmedve.hu/mjjse.php?hoki=8

A Miskolc Városi Szabadidőközpont 2007. szeptember 15-től kezdődően saját szervezésében indítja a korcsolya oktatást. Az oktatás szakképzett oktatókkal (műkorcsolya, szinkronkorcsolya, jégkorong) történik. A korcsolya oktatási igényt előre kérjük bejelenteni Egri István Jégcsarnok igazgatónál (46/506-442) Az oktatásban résztvevő csoportok min. 15, max. létszáma 25 fő. Egyszerre a jégpályán 3 csoport oktatása történhet 45 perces foglalkozásokban. Lehetőség van egyszeri és több órás tanfolyamok igénybevételére is.

Miskolc - Jégcsarnok - Szervezett oktatás
K2 Skate
http://www.k2skates.com/

K2 Skate - Korcsolyák, kiegészítők, felszerelések.

K2 Skate
Hirdetések
Oldal leírása
korcsolya.wyw.hu: Korcsolya, korcsolyázás, műkorcsolya, speed skating, szinkronkorcsolya, short track, figure skating, jégtánc, görkorcsolya, gyorskorcsolya, jégcsarnok, szinkronkorcsolyázás, jégpályák.
Gyűjteményünkben 210 válogatott korcsolya témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 210 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 32745