Top 40 legújabb link > Korcsolya - wyw.hu

Tartalom:

korcsolya.wyw.hu

Mobil műjégpálya építés - amegahutes.hu
Mobil műjégpálya építés - amegahutes.hu
http://www.amegahutes.hu/mujegpalya-epites.html

Napjainkban egyre népszerűbbekké válnak a mobil műjégpályák. A technológiai fejlődésnek köszönhetően, ma már nincs lehetetlen – akár egy bevásárlóközpont belsejében is megvalósítható a műjégpálya építés. Cégünk készségesen áll az Ön rendelkezésére műjégpálya tervezésben és kivitelezésben egyaránt! Szezonális műjégpálya építése és bontása rövid idő alatt megvalósítható! Állandó jégpálya megépítéséhez az Önnek leginkább költséghatékony megoldást választjuk – az állandó hűtésnek köszönhetően kevesebb energiát fogyaszt.

www.amegahutes.hu
Akciós korcsolya oktatás Budapesten mindenkinek!
Akciós korcsolya oktatás Budapesten mindenkinek!
http://korcsolya-oktatas.hu/

Korcsolya oktatás, kezdőknek, haladóknak, gyerekeken, felnőtteknek, egyénileg vagy csoportban! Helyszíne Budapest összes jégpályája, ideje egyénileg egyeztetve. Az első óra ingyenes és további akciók várnak mindenkire egész évben. Várom jelentkezésed a 0630-790-6596-os telefonszámon vagy érdeklődj Jégre fel elnevezésű honlapomon. Keress ma korizzunk holnap együtt! A csúszás öröme mindenki számára élvezet, most megéri velem korcsolyáznod!

korcsolya-oktatas.hu
Csakahoki.hu hírportál
Csakahoki.hu hírportál
http://www.csakahoki.hu

A hoki nem szubkultúra, a hoki mindenkié! Célunk, hogy Magyarország első számú jégkorong hírforrásává váljunk. Mindenről írunk, ami egy kicsit is kapcsolódik a jégkorong sporthoz, érdekességekről, eredményekről és sztorikról az EBEL, KHL, NHL, SHL, DEL és MOL hoki ligákból. Nálunk mindent megtalálsz, amit tudni akarsz a magyar illetve a nemzetközi jégkorongról, de még nem merted megkérdezni. Most se tedd csak olvasd el oldalunkon, érteni fogod!

www.csakahoki.hu
Jászberényi Műkorcsolya Szakosztály
Jászberényi Műkorcsolya Szakosztály
http://korcsolyaedzes.hu

A szakosztály két és fél éves kortól foglalkozik gyerekekkel. A korcsolya tanuláson keresztül a legfontosabb célunk olyan dolgokat megtanítani a gyerekeknek, aminek az életük folyamán hasznát tudják venni. Igyekszünk megkeresni, hogy miben tudnak kiteljesedni, miben tudják megtalálni a boldogságukat, mintsem mindenáron műkorcsolyázót faragni mindenkiből. Persze, azt is lehet!

korcsolyaedzes.hu
Korcsolya, jégkorcsolya - SPORTJáték.eu
Korcsolya, jégkorcsolya - SPORTJáték.eu
http://www.sportjatek.eu/korcsolya/

Korcsolya, jégkorcsolya gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Egyes termékeink előkelő helyezéseket és kiváló eredményeket értek el a tesztek során. Itt van mindjárt a Rebel Express korcsolya, mely a Német Stiftung Warrentest -en példásan szerepelt és elismerést kapott! Nyugodt szívvel ajánljuk rebel termékeinket gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt!

www.sportjatek.eu
Bea ice dance team
Bea ice dance team
http://www.beakori.hu/

Mindenkit várunk szeretettel aki megszeretne tanulni korizni hobbi szinten vagy versenyzői szinten 4 éves kortól 99 éves korig elérhetőségeink veboldalunkon megtalálható.

www.beakori.hu
Görkorcsolya - sportokboltja.hu
Görkorcsolya - sportokboltja.hu
http://sportokboltja.hu/index.php?csoport=G%F6rkorcsoly%E1k&nev=uton-gorkorc ...

A Sportokboltja.hu webáruház számos piacvezető márka hivatalos magyarországi forgalmazójaként több, mint 9000 termékkel várja látogatóit. Online sportszer áruházunkban a téli és a nyári sportoláshoz szükséges sportfelszerelés, sportruházat és sporteszköz mind egy helyen megtalálható, legyen az tenisz felszerelés, görkorcsolya, squash, síléc, sícipő, fitnesz gép, vagy akár trambulin. Kínálatunkban kizárólag minőségi termékek szerepelnek, így a vásárló biztos lehet benne, hogy a neki leginkább megfelelő felszerelést illetve ruházatot fogja megtalálni.

sportokboltja.hu
eXbox kalandpark - görkorcsolya pálya
eXbox kalandpark - görkorcsolya pálya
http://exbox.hu/?content=gorkorcsolya

Az eXbox-ban profin kialakított pályákat a kezdők és a profik is egyaránt igénybe vehetik, görkorcsolya és védőfelszerelés bérlésére van lehetőség, oktatóink pedig rendszeresen tartanak képzéseket is a fejlődni vágyóknak!

exbox.hu
görkorcsolya oktatás
görkorcsolya oktatás
http://jegsport.ewk.hu

Görkorcsolya oktatása gyermekeknek és felnőtteknek. több helyszínen a fővárosban, fix és megbeszélés szerinti helyszínen.

jegsport.ewk.hu
korcsolyaoktatás görkorcsolya oktatás
korcsolyaoktatás görkorcsolya oktatás
http://gorkorcsolya.hupont.hu

Szeretnék rámutatni a korcsolyázás, és a görkorcsolyázás fejlesztő hatásaira. A sportág különleges lehetőségére ,és az egyensúlyozó rendszeren keresztül kifejtett terápiás hatására.Jó hatással van a tanulási képességek fejlődésére. Kiváló lehetőség a játékos fejlesztésre, fejlődésre. Ayres terápiájában szintén ajánlja a görkorcsolyázást.Továbbá versenysporttal foglalkozni kívánó gyermekeknek és szüleiknek kínálok lehetőséget. Várom a korcsolya, műkorcsolya és a művészi görkorcsolyázás iránt érdeklődő gyermekeket, felnőtteket.

gorkorcsolya.hupont.hu
Hópihe Korisuli
Hópihe Korisuli
http://www.facebook.com/hopihekorisuli/info

Sziasztok! Ebben az évben is sok szeretettel várok minden korcsolyázni vágyó 4-14 éves közti gyermeket! Itt a helyed köztünk, ha: -még soha nem próbáltad a korcsolyázást és biztos lábakon akarsz állni a jégen -tudsz már korcsolyázni, de jobban el szeretnél mélyülni a korizás rejtelmeibe -vagy csak egyszerűen egy jó társaságban, profi oktatóval, vidáman szeretnéd eltölteni a szabadidődet Helyszín: Aréna Pláza Jégterasz (ingyenes parkolási lehetőség) Oktatási időpontok: Szerda: 18:00-18:50 Vasárnap: 10:00-10:50 Az első oktatás időpontja: 2012. November. 11

www.facebook.com
görkorcsolya művészi ága
görkorcsolya művészi ága
http://www.kulonoram.hu/sport/muveszi-gorkorcsolya

Szeretném ha minél többen megismerhetnék ezt a hazánkban még új sportágat. Sokan a létezéséről sem tudnak. Többen csodálkoznak rajta, hogy egy tornateremben is meglehet csinálni azokat az ugrásokat, forgásokat, amelyeket eddig csak a jégen láttak.

www.kulonoram.hu
Görkorcsolya-oktatás művészi görkorcsolya edzés
Görkorcsolya-oktatás művészi görkorcsolya edzés
http://www.kulonoram.hu/edzes-oktatas/mukorcsolya-muveszi-gorkorcsolya-oktat ...

Műkorcsolya szakedző és görkorcsolya oktatóként várom óvódás és kisiskolás korú gyermekeket a görkorcsolya tanfolyamaimra. Felnőtteket egyéni és kiscsoportos oktatásra.

www.kulonoram.hu
Műkorcsolya oktatás- sport és művészet
Műkorcsolya oktatás- sport és művészet
http://www.korcsolyaoktatas.uw.hu

Egész évben folyamatosan várom olyan 4-10 éves korosztályba tartozó gyermekek jelentkezését, akik szeretnének biztonságosan és színvonalasan megtanulni korcsolyázni, továbbfejleszteni meglévő korcsolyatudásukat, vagy szívesen választanák rendszeres sporttevékenységüknek a műkorcsolyázást.

www.korcsolyaoktatas.uw.hu
Sportaholic Webshop
Sportaholic Webshop
http://sportaholic.hu/teli_sportok/korcsolya

Este vagy reggel, hétköznap vagy hétvégén, családdal, a szerelmünkkel vagy a barátokkal - egy a lényeg: korcsolya legyen a lábon. Ha elfáradunk, az sem komoly: egy pohár forró tea felmelegít és új erőt ad a hideg jégpályán tartó körözésekhez. Ez az a sport, amit tanulni is legalább akkora élvezet, mint gyakorlottan hasítani a jeget. Nézz be a Sportaholic webshopba, ahol sportszerek, sporteszközök széles választéka vár Rád!

sportaholic.hu
hokicenter.hu
hokicenter.hu
http://www.hokicenter.hu

A jégkorong hírportál és jégkorongos közösségi oldal - Egyesületek, Bajnokságok, Utánpótlás, Jégpályák, stb.

www.hokicenter.hu
Szegedi Korcsolyázó Egyesület
Szegedi Korcsolyázó Egyesület
http://www.gyorskorcsolya-szeged.hu/

SZKE - Szegedi Korcsolyázó Egyesület honlapja. Hírek, információk, versenyek, eredmények.

www.gyorskorcsolya-szeged.hu
Engi Klári Korisuli
Engi Klári Korisuli
http://www.engikorisuli.weebly.com/

Korcsolyaoktatás a Pólus Centerben Engi Klári vezetésével. Korcsolyaoktatást hirdetünk a 2010-2011-es tanévben is a Pólus Center jegén tanfolyamot tartunk kezdőknek és haladóknak egyaránt.

www.engikorisuli.weebly.com
Műkorcsolya-VB 2011 >> Az Értékelés
Műkorcsolya-VB 2011>> Az Értékelés
http://www.pezsi.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=428&Itemid=119

A 2011-es moszkvai műkorcsolya VB eredményeit, tapasztalatait összegző versenyértékelő cikk kimerítő részletességgel elemzi az egyes kategóriák történéseit, összevetésben az előzetes várakozásokkal, esélylatolgatásokkal is. Ínycsiklandozó összkép és mérlegkészítés a korcsolyázás szerelmeseinek

www.pezsi.eu
Műkorcsolya felszerelés
Műkorcsolya felszerelés
http://granieri.uw.hu/

Küldetésünk: Célunk, hogy a korcsolya sportágat szerető, profi- vagy hobbi szinten művelő gyerekek, fiatalok és felnőttek mindent megtaláljanak üzletünkben, ami ahhoz kell, hogy egy gondtalan órát töltsenek a jégen. Hisszük, hogy a tehetség és a szorgalom mellett a kifogástalan, minőségi felszerelés is elengedhetetlen a sikerhez, ebben kívánunk minden kedves látogatónknak a segítségére lenni.

granieri.uw.hu
Műkorcsolya-VB 2011 - Előzetes
Műkorcsolya-VB 2011 - Előzetes
http://www.pezsi.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=424&Itemid=119

A 2011. március 21. és 27. között rendezendő tokiói Műkorcsolya- és Jégtánc-világbajnokság hivatalos programja és mezőnye magyar nyelven. A 2011-es eredmények (a berni EB és a tajpeji Négy Kontinens-bajnokság érmesei az új pontrendszer szerinti értékelésekkel), a VB tokiói helyszíne és a legnagyobb esélyesek bemutatásával...

www.pezsi.eu
Fix és mobil jégpályák tervezése, szállítása
Fix és mobil jégpályák tervezése, szállítása
http://coolsys.hu/termekek/jegpalyak.html

Cégünk , a Coolsys Bt lemezes, csőköteges hőcserélők, hűtőtornyok, folyadékhűtők forgalmazásával. Fix és mobil jégpályák tervezésével és szállításával. Illetve hűtéstechnikai és hőszivattyús fűtési feladatok megoldásával, berendezések szállításával és szervizelésével foglalkozik. Cégünk több évtizedes tapasztalattal és komoly referenciákkal rendelkezik.

coolsys.hu
S1Sport
S1Sport
http://s1sport.hu

Görkorcsolya és jégkorcsolya, védőfelszerelés vásárlása. Női és férfi korcsolyák, többféle méretben, kedvező áron. Online és személyes vásárlási lehetőség.

s1sport.hu
Europark Korizóna 2.0
Europark Korizóna 2.0
http://www.europark.hu/aktualis_esemenyek/141

Europark jégpályáját a főbejárat előtti mélyteraszon. Az Europark jégpályája minden hétköznap 10.00-20.00 óra, hétvégéken 9.00-21.00 óra között tart nyitva. Természetesen a helyszínen lehetőség lesz ismét korcsolyabérlésre, illetve bárki részt vehet korioktatáson is. Mozgás közben és után biztosan jól fog esni egy forró csoki vagy tea. Minden belépő mellé ezért egy ajándék büfékupont adunk, melyet a helyszínen lévő büfében lehet beváltani.

www.europark.hu
Boen
Boen
http://www.boen.it/ita/

Our company is in the business of building competition roller-skate products for over 60 years. Quality and performance have been and always will be our primary focal point. We are continuously committed to offer better products able to improve and enhance the performance of inline speed skaters.

www.boen.it
Szánkó - szánkózás
Szánkó - szánkózás
http://szanko.wyw.hu

Szánkó katalógus - szánkózás, szánkó típusok, téli sport, kutyaszán, szánkópálya, téli ruhák szánkózáshoz, nyári bobpálya, szánhúzó kutyák, szánkóverseny, lovasszán, szánkó vásárlás, szánkópályák.

szanko.wyw.hu
Görzenál
Görzenál
http://www.gorzenal.hu/

A Görzenál Görkorcsolya és Szabadidőpark 1995. április 29-én nyitotta meg kapuit, és azóta már nemzetközi hírnévre tett szert. 14.000 nm-en terül el Európa legnagyobb görkorcsolya és szabadidőparkja. A Duna parton lévő zöldövezeti környezetben a szabadidősportok szerelmesei görkorcsolya, BMX, gyorskorcsolya, streetball sportokat űzhetnek vagy kikapcsolódásképpen használhatják a gumiasztalt illetve falat is mászhatnak. A profikon kívül a kezdők és az amatőrök is látogathatják a pályát, hiszen ott kölcsönző is üzemel, ahol görkorcsolya és az összes hozzá tartozó védőfelszerelés megtalálható.

www.gorzenal.hu
Maple
Maple
http://www.mapleskate.com/

Maple - Gyorskorcsolya, rövidpályás gyorskorcsolya cipők, kiegészítők...

www.mapleskate.com
Marchese Racing
Marchese Racing
http://www.marcheseracing.com/

Marchese Racing - Testre szabott versenycipők, korcsolyacipők.

www.marcheseracing.com
Pennington Blades
Pennington Blades
http://www.penningtonblades.com/

Pennington Blades - Élek, pengék gyorskorcsolyázáshoz.

www.penningtonblades.com
Rudy Project
Rudy Project
http://www.rudyproject.hu/

Rudy Project Bemutatóterem - 1052 Budapest, Pesti Barnabás u. 4. A Rudy Project 1985-ben Trevisóból indulva mára már Európa egyik vezető vállalatává nőtte ki magát a sportoptikai szektorban. Minden általuk forgalmazott termék megkülönböztetett figyelemmel készül, akár a lencse akár a keret készítéséről van szó. Trevisóban ahol a Rudy Project központja található elkészült egy nemzetközi terv is, ahol egy USA-beli központ létrehozásával megszilárdult a nemzetközi piacokon való megjelenés. Ennek is eredményeképpen jelenleg több mint 50 országban elérhető a szemüvegcsalád, s kiemelten népszerű dél-kelet Ázsiában. A célzott kommunikáció a sportvilágon belül összpontosul, ahol jelenleg több tízezer sportolót támogat a cég, elsősorban a kerékpár szakágban, de ez mellett vezető szerep jut az evezés, vitorlázás, golf, korcsolya, snowboard, triatlon szakágakban és sífutásban is.

www.rudyproject.hu
Speed Skating Shop
Speed Skating Shop
http://www.speedskatingshop.com/

Speed Skating Shop - Gyorskorcsolya webáruház. Felszerelések, kiegészítők széles választéka.

www.speedskatingshop.com
Viking
Viking
http://www.viking.nl/

Viking - Hollandia. Viking kiemelkedő csúcsmárka, mind versenyzésre, mind hobbi célra.

www.viking.nl
knockySkate - Gyorskori
knockySkate - Gyorskori
http://www.knockyskate.hu/

Több mint 10 éves versenyzői, és 5 éves gyártási tapasztalat áll a cipőgyártás mögött. Számomra mindig is a minőség volt a legfontosabb, ezért törekszem a legújabb anyagok, és technológia alkalmazására. A design számomra csak a második helyen áll, mert szerintem a versenysportban használt felszereléseknek elsősorban minőségben kell hogy szolgáljanak a versenyzők számára. A cipő bőr alkatrészeinek gyártásában segítségemre van a több mint 15éves bőripari családi vállalkozás. A cipők vázszerkezetének fejlesztésében Dr. Molnár József van segítségemre, aki több mint 30éve dolgozik a szálerősítésű termékek világában. Többek között versenyhajók, versenyautók és repülők anyagainak és gyártási technológiájának a szaktanácsadója. Új- és használt korcsolyák, korcsolyacipők, kiegészítők, javítások.

www.knockyskate.hu
Sebra
Sebra
http://www.sebrasports.com/

Sebra - Élvonalbeli technológia. Gyorskorcsolya, rövidpályás gyorskorcsolya, görkorcsolya felszerelések, kieészítők. Ruhák, cipők, védőfelszerelés...

www.sebrasports.com
Sportország Alapítvány
Sportország Alapítvány
http://sportorszag.hu/

Fiatalok Tehetség Gondozása a Magyarországi Élsport Utánpótlása Érdekében Alapítvány.

sportorszag.hu
Speed Skating Hungary
Speed Skating Hungary
http://speedskate.freeweb.hu/

Nagypályás Gyorskorcsolya Honlap. - Speed Skating Hungary

speedskate.freeweb.hu
KDE - Szeged
KDE - Szeged
http://www.kdeszeged.hu/

Korcsolyázó Diáksport Egyesület - Szeged - honlapja. Egyesületünk a Korcsolyázó Diáksport Egyesület 2004. nyarán alakult meg, már több éve rendszeresen korcsolyázó gyerekekből. Jelenleg egy görkorcsolya, egy gyorskorcsolya, és egy rövidpályás-gyorskorcsolya szakággal működünk. A szakmai munkát Hunyady Emese gyorskorcsolyázó olimpiai bajnok, Timo Jarvinen (a Finn válogatott edzője),Lavner Endre (a KDE vezetőedzője) és Molnár Péter (a KDE utánpótlás edzője) irányítja.

www.kdeszeged.hu
KDSE - Szombathely
KDSE - Szombathely
http://kdse.freeweb.hu/

Korcsolyázó Diáksport Egyesület Gyorskorcsolya szakosztálya - Szombathely.

kdse.freeweb.hu
Rövidpályás gyorskorcsolyázó olimpiai bajnokok listája
Rövidpályás gyorskorcsolyázó olimpiai bajnokok listája
http://hu.wikipedia.org/wiki/R%C3%B6vidp%C3%A1ly%C3%A1s_gyorskorcsoly%C3%A1z ...

Az alábbiakban a rövidpályás gyorskorcsolyázás olimpiai bajnokait ismertetjük. A rövidpályás gyorskorcsolya 1992 óta szerepel a téli olimpiai játékok műsorán.

hu.wikipedia.org
Oldal leírása
korcsolya.wyw.hu: Korcsolya, korcsolyázás, műkorcsolya, speed skating, szinkronkorcsolya, short track, figure skating, jégtánc, görkorcsolya, gyorskorcsolya, jégcsarnok, szinkronkorcsolyázás, jégpályák.
Gyűjteményünkben 226 válogatott korcsolya témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 226 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 37313