Szolgáltatás, kereskedelem > Korcsolya - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szolgáltatás, kereskedelem > 13 weboldal. Kategória leírása: Szolgáltatás, kereskedelem, jégpálya építés, bérlés.
Szponzorált linkek
Játékvilág: Mobilkori
http://jatekvilag.hu/?page_id=14

A mobil korcsolyapálya egy, az Egyesült Államokban kifejlesztett termék, amely technológiája révén évszaktól függetlenül, bármilyen sík területen lehetővé teszi a korcsolyázást. A műanyag lapokból összeszerelt pálya nem igényel sem hűtést, sem karbantartást. Többféle méretben és alakban lehet lerakni. Cégünk, a Felfújható Játékvilág Kft, 1996 óta gyárt, forgalmaz és üzemeltet különböző felfújható játékokat és reklámtermékeket. Évente több száz rendezvényen veszünk részt játékainkkal, szolgáltatásainkkal amelyek a felhőtlen kikapcsolódást és az önfeledt szórakozás örömét biztosítják, legyen szó akár egy vállalat céges napjáról, csapatépítő tréningjéről, termékei népszerűsítésére irányuló road-show-járól, vagy akár óvodai programról.

Játékvilág: Mobilkori
Cini táncruhakellék
http://www.cini.hu/

A Cini Táncruhakellék 2008. őszén nyitotta meg kaput kedves vásárlói előtt. Célunk, hogy az egyedi megjelenést támogatva, legyen az táncruha, vagy alkalmi kosztüm, minőségi textilekkel, dísztőelemekkel és alkalmi ruhákhoz tartozó kellékekkel szolgáljuk ki kedves vásárlóinkat. Egyedi igények alapján termékskálánkat folyamatosan bővítjük, illetve minden hónapban extra akcióval kedveskedünk üzletünkben vásárlóknak.

Cini táncruhakellék
Prosharp Svéd automata korcsolya élezőgép
http://www.prosharp.hu/

A magasszintű jégkorongozáshoz a legfontosabb dolog a tökéletes korcsolyatudás. A megfelelő korcsolyélezés - kiváló eredményekre gyakorolt hatása - eddig sajnos széles körben elkerülte a figyelmet. Az élezési problémák elkerülésével, valamint nagymértékű precizitással a korcsolyázók teljesítményüket ugrásszerűen növelhetik. Mióta a sebesség, a gyorsaság és a gyakorlottság még nagyobb jelentőséget kapott - a ProSharp technológiájával - a korcsolyák élezése és beállításai teljes mértékben ellenőrizhetővé váltak. A hatások mind a gyorsulás, mind a sebesség tekintetében érezhetővé válnak. Üdvözöljük a ProSharp világában!

Prosharp Svéd automata korcsolya élezőgép
Thermostudio
http://www.thermostudio.hu/

A környezeti és geotermikus energia hőszivattyús hasznosítása egyre nagyobb ismertséget kap, folyamatos elterjedése várható. A hőszivattyú igen jó hatásfokú, gazdaságosan kiépíthető és ténylegesen környezetbarát, jól szabályozható hűtésre fűtésre és melegvíztermelésre is alkalmas megoldás, amelyet érdemes választani. Műjégpálya építése, csarnokok fűtése, hűtése.

Thermostudio
magyarjég Kft.
http://www.magyarjeg.hu/

Amikor megalapítottuk a Magyar Jég Kft.-t abból a célból, hogy jégpályákat építsünk és üzemeltessünk, elsősorban a sport iránti lelkesedés vezérelt minket. Hiszünk abban, hogy a sport nemesíti a testet és a lelket. Szeretnénk, ha minden gyermek úgy nőne fel, hogy az élete részévé válik a testmozgás. A sportolás mindenki számára kiváló módszer a regenerációra és a kikapcsolódásra, az egyik legszebb út az egészséges és hosszú élet felé. Szeretnénk közreműködni abban, hogy minden gyermek és felnőtt részesüljön a mozgás és a játék örömében és hasznában. Az általunk kidolgozott technológiával gyorsan és olcsón lehet ideiglenes és állandó jégpályákat építeni tetszőleges méretben. Az eddig megépült pályáink évek óta megbízhatóan és sikeresen működnek.

magyarjég Kft.
XtraICE - Környezetbarát jégpályák
http://www.belair.hu/hu/xtraice-jegpalya

Az XtraICE céget 2003-ban alapították. Rövid időn belül piacvezetővé vált a környezetbarát jégpályák gyártásában, forgalmazásában és kezelésében. Eddig a világ 27 országában 92 jégkorcsolyapályát helyezett üzembe. Az XtraICE munkatársai szakértelmükről és forradalmi újításaikról ismertek, melyet ügyfeleik szolgálatába állítanak. Az XtraICE jégkorcsolyapálya nem csupán a hagyományos jég egy alternatívája.

XtraICE - Környezetbarát jégpályák
Tectonik-ice
http://www.tectonik-ice.eu/

A tecktonik-ice műanyag felületű korcsolyapálya kereskedelmi szempontból egész évben kihasználható. Pénzügyi szempontból messzemenően hatásos, és a kezdeti befektetés gyors megtérülését biztosítja. Kész, vége! A szórakozásod többé már nem függ egy olyan tél szeszélyeitől, amely váratlanul érkezik csak azért, hogy hamar faképnél hagyjon..., és csak a napsugarakkal maradjál. Saját kedvedre akarsz korcsolyázni? Évszaktól, napsütéstől, hótól és helytől függetlenül? A szórakozás abban a percben az ajtódban áll azokban a formákban, méretekben és színekben, amelyekről a benned élő gyerekszív álmodik... A tectonik-ice műanyagfelülete lehetővé teszi, hogy nyáron is a hópelyhek évszakának örvendhessél, és ez így legyen egész évben. Nem kell többé szegre akasztanod a korcsolyádat.

Tectonik-ice
Pécs - Korcsolya élezés, kölcsönzés
http://www.mecseksi.hu/

Sí, snowboard, Thule síbox, Thule tetőcsomagtartó, korcsolya, kölcsönzés, értékesítés, korcsolya élezés.

Pécs - Korcsolya élezés, kölcsönzés
AC Trup Kft.
http://www.actrup.hu/

Cégünk 1991. novemberében alakult, mint hűtőgépgyártó és forgalmazó vállalkozás. Néhány éve megkeresett bennünket egy fiatal jég hoki rajongó társaság és eldöntöttük épitünk közösen egy műjégpályát. A pálya sikeresen megépült és követte a második és harmadik pálya . Azóta folyamatosan tervezünk és kivitelezünk, úgy mobil mint állandó beton pályákat is. Szállitunk palánkokat, fagyasztó berendezést, (folyadékhűtő) jégfelület kezelőket (Rolba) stb. Szükség esetén a finanszirozásba is be tudunk segiteni, mert felvettük a kapcsolatot lizing cégekkel is. Minden megkeresést szivesen veszünk.

AC Trup Kft.
Veronik Jégrevü
http://jegrevu.musichello.com/

A "Veronik Jégrevü" Benedek Veronika (többszörös Magyar Bajnok, válogatott edző) vezetésével egy teljesen új, önálló produkcióként jött létre. A jégrevü bármely rendezvény színvonalát kuriózumként emelheti, hiszen a bemutatót még látványosabbá teszik a jelmezek és díszletek. A produkció. A fellépések során minimálisan 3, maximálisan 20 jégtáncos lép fel. Benedek Veronika mellett számos olyan sportágbeli Magyar Bajnok táncol. A palettán olyan népszerű musicalek találhatók, mint az Aladdin, a Grease, a Moulin Rouge, vagy mint az Evita. Emellett klasszikus zenei darabok, valamint modern zenére koreografált táncokat is mutatnak be a korcsolyázók, 3-12 fő közreműködésével.

Veronik Jégrevü
Flórián serlegek
http://artans.hu/

Ezúton szeretném Önöknek irodánkat, a Flórián serlegek, Artans Hungary Kft-t bemutatni. Irodánk sportversenyekre, különböző rendezvényekre serlegek, érmék, dísztányérok, trófeák, plakettek értékesítésével foglalkozik. Minőségi termékeket, nagy választékban és kedvező áron kínálunk Önöknek. Továbbá termékeink között található az akryl-ból készült színes embléma, amely a medálokkal kombinálva új hatást kelthet.

Flórián serlegek
Fix és mobil jégpályák tervezése, szállítása
http://coolsys.hu/termekek/jegpalyak.html

Cégünk , a Coolsys Bt lemezes, csőköteges hőcserélők, hűtőtornyok, folyadékhűtők forgalmazásával. Fix és mobil jégpályák tervezésével és szállításával. Illetve hűtéstechnikai és hőszivattyús fűtési feladatok megoldásával, berendezések szállításával és szervizelésével foglalkozik. Cégünk több évtizedes tapasztalattal és komoly referenciákkal rendelkezik.

Fix és mobil jégpályák tervezése, szállítása
Mobil műjégpálya építés - amegahutes.hu
http://www.amegahutes.hu/mujegpalya-epites.html

Napjainkban egyre népszerűbbekké válnak a mobil műjégpályák. A technológiai fejlődésnek köszönhetően, ma már nincs lehetetlen – akár egy bevásárlóközpont belsejében is megvalósítható a műjégpálya építés. Cégünk készségesen áll az Ön rendelkezésére műjégpálya tervezésben és kivitelezésben egyaránt! Szezonális műjégpálya építése és bontása rövid idő alatt megvalósítható! Állandó jégpálya megépítéséhez az Önnek leginkább költséghatékony megoldást választjuk – az állandó hűtésnek köszönhetően kevesebb energiát fogyaszt.

Mobil műjégpálya építés - amegahutes.hu
Hirdetések
Oldal leírása
korcsolya.wyw.hu: Korcsolya, korcsolyázás, műkorcsolya, speed skating, szinkronkorcsolya, short track, figure skating, jégtánc, görkorcsolya, gyorskorcsolya, jégcsarnok, szinkronkorcsolyázás, jégpályák.
Gyűjteményünkben 210 válogatott korcsolya témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 210 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 32745