Szinkronkorcsolya > Korcsolya - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szinkronkorcsolya > 10 weboldal. Kategória leírása: Szinkronkorcsolya
Szponzorált linkek
Szinkronkorcsolyázás: együtt, egymásért
http://www.extrem.hu/cikk/extrem.hu/360

Egy szépséges sportág, amelyet érdemes megismerni. Sajnos ma Magyarországon nagyon kevés férfi ismeri a szinkronkorcsolyázás szépségeit. Abból pedig nincs hiány ebben a sportban. Gyönyörű hölgyek kedves kis szoknyában, csábos mosolyok, villanó combok… Hatalmas élmény, érdemes megnézni. Bódi Mercédesz 1988-ban a csinos, szépreményű magyar korcsolyázó lányok mindennapjait élte jéghiányos edzésekkel, sok-sok szép emlékkel, eredményekkel. Hallott ugyan akkor már a szinkronkorcsolyázásról, de ennél tovább csak egy nemzetközi verseny után jutott – ma ő a kilencszeres magyar bajnok MAC szinkronkorcsolyázó-csapatának edzőnője.

Szinkronkorcsolyázás: együtt, egymásért
Mac - Szinkronkorcsolyázás
http://www.macnepstadion.hu/szinkron/szinkron.htm

Tudtad? Hogy az első szinkron (akkor még formációs) korcsolyázó csapatatot egyesületünk alapította 1987-ben és ezzel jelentős mértékben hozzájárult a sportág hazai elismeréséhez. MAC felvételt hirdet olyan 7 és 13 év közötti fiatalok számára, akik kedvet éreznek szinkron korcsolyázáshoz és vállalni tudják a rendszeres edzéseket. Érdeklődni, jelentkezni lehet Németh Szilviánál. (a MAC sokszoros magyar bajnok szinkron csapatának tagja)

Mac - Szinkronkorcsolyázás
Curling Egylet Szinkronkorcsolya Szakosztály
http://www.curlingegylet.hu/

Üdvözli Önt a Székesfehérvári Curling Egylet Szinkronkorcsolya Szakosztálya! Indul a jeges szezon! Tanfolyamaink 2009. szeptember 8-tól (keddtől) indulnak! Kezdő tanfolyam: Ha elmúltál öt éves, és még nem tudsz jól korizni, de szeretnél megtanulni, jelentkezz. Utánpótlás csapatainkba várjuk a már korcsolyázni tudó lányokat 15 éves korig. Felnőtt oktatás: Korhatár nélkül várunk minden kedves mozogni, kikapcsolódni vágyó érdeklődőt. Baba-Szülő Kori: az 5 év alatti gyerekeket sok szeretettel várjuk szüleikkel együtt, hogy játékosan, anyuval, vagy apuval együtt ismerkedhessenek meg a korcsolyázás minden örömével.

Curling Egylet Szinkronkorcsolya Szakosztály
Mi is az a Szinkronkorcsolya?
http://team-passionhun.com/page.php?23

A szinkronkorcsolya egyre népszerűbb fiatal szakága a műkorcsolyának szerte az egész világban. 1976 óta folyamatosan rendeznek nemzetközi versenyeket, viszont az első világbajnokság megrendezésére csak 2000-ben került sor, amelyet Minneapolisban tartottak. A tengerentúlon nagy hagyományokkal rendelkeznek a szinkronkorcsolyában, de az észak-európai országokban is nagyon népszerű és sikeres a szinkronkorcsolyázás. Svédországban és Finnországban rengeteg csapat alakul folyamatosan, hisz közülük kerültek ki az eddigi világbajnokságok aranyérmesei, pl. a svéd Team Surprise vagy a finn Marigold csapata.

Mi is az a Szinkronkorcsolya?
A szinkronkorcsolyázásról
http://szinkronkorcsolya.mindenkilapja.hu/

Köszöntelek a honlapomon! Ez a honlap a szinkronkorcsolyáról szól. Ha érdekel ez a sportág, de nem tudod mi a lényege, hol tudnál csatlakozni egy csapathoz itt választ találsz a kérdéseidre. Ha mégsem írj a vendégkönyvbe, és igyekszem segíteni.

A szinkronkorcsolyázásról
Jeges-vegyes Szinkronkorcsolya
http://jegesvegyes.gportal.hu/

A Jeges-vegyes Szinkronkorcsolya Budapest honlapja.

Jeges-vegyes Szinkronkorcsolya
Szinkronkorcsolyázó Világbajnokság 2008
http://www.sysworlds2008.hu/

A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség szervező bizottsága szeretettel köszönti Önt a 2008-as Szinkronkorcsolyázó Világbajnokság hivatalos honlapján. Szövetségünk büszke arra, hogy megrendezheti a szinkronkorcsolyázás legfontosabb versenyét, amelyre hatalmas kihívásként tekint. Az elmúlt évek során lehetőségünk nyílt arra, hogy a korcsolyázás különböző szakágaiban rendezhettünk világeseményeket: Világ Kupák és Junior Grand Prix-k mellett Európa- és Világbajnokságokat is.

Szinkronkorcsolyázó Világbajnokság 2008
mukorcsolya.blogter - Szinkronkorcsolyázás
http://mukorcsolya.blogter.hu/125555/szinkronkorcsolyazas

A műkorcsolyázás legfiatalabb ága a már önállóvá emelkedett szinkronkorcsolyázás. Nagy, 15-20 fős csapatok versenyeznek egymás ellen, egyéni és szinkron elemeket bemutatva. A verseny ugyanúgy rövidprogramból és kűrből áll, mint az egyéni számokban. A magyar korcsolyarajongóknak minél előbb meg kell ismerkedniük ezzel a szakággal is, Budapesten rendezik majd ugyanis a 2008-as szinkronkorcsolya világbajnokságot. Magyarországon 1988-ban alakultak meg az első szinkroncsapatok, viszont a csoportos korcsolyázás jóval régebbi keletű. A tengerentúlon, az Egyesült Államokban és Kanadában már a harmincas években voltak olyan, az egész országot bejáró-végigturnézó társulatok, amelyek csoportos számaikkal hívták fel magukra a figyelmet: az Ice Follies és az Ice Capades előadásairól ma is legendák keringenek az amerikaiak körében.

mukorcsolya.blogter - Szinkronkorcsolyázás
Team Passion
http://team-passionhun.com/

A Magyar Szinkronkorcsolya Válogatott - Team Passion. 2007 júniusában egy országos toborzást követően alakult ki a csapat – a Magyar Szinkronkorcsolya Vállogatott - jelenlegi összeállítása. Az akkor megfogalmazott cél – a 2008. évben Budapesten megrendezésre kerülő világbajnokságon – a 14.- 15. helyezés elérése volt. A különböző városokból érkező korcsolyázókból kialakított csapat – Miskolc, Székesfehérvár és Budapest – 20 lány és akkor még egy fiú mintegy 10 hónapos felkészülésbe kezdett a kitűzött cél megvalósítása érdekében.

Team Passion
Szinkronkorcsolya történelme
http://team-passionhun.com/page.php?22

Magyarországon az első formációs csapat 1988-ban alakul meg. Az első Országos bajnokságot 1993-ban rendezték Székesfehérváron.

Szinkronkorcsolya történelme
Hirdetések
Oldal leírása
korcsolya.wyw.hu: Korcsolya, korcsolyázás, műkorcsolya, speed skating, szinkronkorcsolya, short track, figure skating, jégtánc, görkorcsolya, gyorskorcsolya, jégcsarnok, szinkronkorcsolyázás, jégpályák.
Gyűjteményünkben 210 válogatott korcsolya témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 210 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 32745