Korcsolya oktatás > Korcsolya - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Korcsolya oktatás > 19 weboldal. Kategória leírása: Korcsolya oktatás, edzés, tanfolyam, korcsolyaoktató...
Szponzorált linkek
Erzsébeti Sztárok
http://www.erzsebetisztarok.hu/

Az erzsébeti sztárok története 2007 februárjában kezdődött, amikor a közönség jégen, két vállalkozó szellemű edző, és a csapat későbbi menedzsere tanulni vágyó korcsolyázókat toborzott. A jégen kezdett munkát a környék tanintézményeinek megkeresésével folytatták, minek köszönhetően összeállt a mai immár versenyzőkkel rendelkező csapat. Tudjuk azonban, hogy sokan csak a sport szeretetéért és nem a versenyzésért szeretnének megtanulni korcsolyázni. Ezért szeretettel várjuk mindazon kicsiket, nagyokat és felnőtteket, akik egyszerűen csak szeretnének megtanulni korcsolyázni, hogy később a megszerzett tudás birtokában immár bátran látogassák az egyre szaporodó jégpályák valamelyikét a téli vagy akár a nyári örömteli kikapcsolódásért.

Erzsébeti Sztárok
Jégvirág Kori tanodája
http://www.jegviragmiskolc.hu/

Jégvirág Korcsolya Klub - Miskolc. Korcsolya, műkorcsolya oktatás.

Jégvirág Kori tanodája
Fagyikutya jégiskola
http://fagyikutya.gportal.hu/

Tanfolyamainkat elsősorban óvodás és kisiskolás gyermekeknek szervezzük, hogy játékos oktatás keretében elsajátíthassák a korcsolyázás alapjait. A korcsolyázás nem csak kellemes kikapcsolódást és érdekes időtöltést jelent a gyermekek számára, hanem kiválóan fejleszti a mozgáskoordinációt, egyensúlyérzéket, ritmusérzéket, koncentrációt. Szakképzett oktatóink több éves tapasztalattal rendelkeznek és tudásuk legjavát adva igyekeznek, hogy tanítványaink megszeressék a "csúszós" sportágat. A tanfolyamokon kívül szervezünk nyári táborokat is, tehetséges tanítványainknak versenyzési lehetőséget biztosítunk az MTK Egyesület műkorcsolya szakosztályában vagy szeretettel várjuk szinkronkorcsolya csapatunkba lelkes tanítványainkat a Sportország Egyesületbe.

Fagyikutya jégiskola
Műkorcsolya oktatás- sport és művészet
http://www.korcsolyaoktatas.uw.hu

Egész évben folyamatosan várom olyan 4-10 éves korosztályba tartozó gyermekek jelentkezését, akik szeretnének biztonságosan és színvonalasan megtanulni korcsolyázni, továbbfejleszteni meglévő korcsolyatudásukat, vagy szívesen választanák rendszeres sporttevékenységüknek a műkorcsolyázást.

Műkorcsolya oktatás- sport és művészet
Korcsolya és jégtánc oktatás
http://sites.google.com/site/korcsolyaoktatas/

Oktatók: Világos Beáta az MTK Jégtánc szakosztály vezetőedzője és Zentai Viktória vezetőedző. Korcsolya oktatás, jégtánc és szinkronkorcsolya oktatás 4 éves kortól. Pesterzsébet Jégcsarnok (1201 Budapest, Zodony u. 1.)

Korcsolya és jégtánc oktatás
Korcsolyaiskola - Magyar Athletikai Club
http://www.korcsolyaiskola.hu/

A MAC korcsolyaiskolája Magyarország legnagyobb hagyománnyal rendelkező jégiskolája. Az egykori BS-ben indult korcsolyaoktatás során sok-sok ezren tanultak meg nálunk korcsolyázni, szerették meg egy életre a korcsolyázást, vagy indultak el a sportág valamely szakága felé, a műkorcsolya, a jégtánc, a szinkron korcsolyázás, vagy éppen a gyorskorcsolya és a jégkorong felé is. Az élsport számos tehetsége, bajnoka nevelődött és nevelődik napjainkban is ebben az iskolában. A hagyomány él és folytatódik, ma is várjuk a korcsolyázás iránt érdeklődőket, továbbra is korhatár nélkül.

Korcsolyaiskola - Magyar Athletikai Club
Miskolc - Jégcsarnok - Szervezett oktatás
http://www.miskolcijegesmedve.hu/mjjse.php?hoki=8

A Miskolc Városi Szabadidőközpont 2007. szeptember 15-től kezdődően saját szervezésében indítja a korcsolya oktatást. Az oktatás szakképzett oktatókkal (műkorcsolya, szinkronkorcsolya, jégkorong) történik. A korcsolya oktatási igényt előre kérjük bejelenteni Egri István Jégcsarnok igazgatónál (46/506-442) Az oktatásban résztvevő csoportok min. 15, max. létszáma 25 fő. Egyszerre a jégpályán 3 csoport oktatása történhet 45 perces foglalkozásokban. Lehetőség van egyszeri és több órás tanfolyamok igénybevételére is.

Miskolc - Jégcsarnok - Szervezett oktatás
korcsolyaoktatás görkorcsolya oktatás
http://gorkorcsolya.hupont.hu

Szeretnék rámutatni a korcsolyázás, és a görkorcsolyázás fejlesztő hatásaira. A sportág különleges lehetőségére ,és az egyensúlyozó rendszeren keresztül kifejtett terápiás hatására.Jó hatással van a tanulási képességek fejlődésére. Kiváló lehetőség a játékos fejlesztésre, fejlődésre. Ayres terápiájában szintén ajánlja a görkorcsolyázást.Továbbá versenysporttal foglalkozni kívánó gyermekeknek és szüleiknek kínálok lehetőséget. Várom a korcsolya, műkorcsolya és a művészi görkorcsolyázás iránt érdeklődő gyermekeket, felnőtteket.

korcsolyaoktatás görkorcsolya oktatás
Tanulj meg korcsolyázni a profiktól
http://www.korcsolyaoktatas.hu/

Gondoltál már arra, hogy milyen lenne biztonságos korcsolyatudással róni a köröket a jégpályán, vagy az utcákon? Nem mertél eddig kimerészkedni a koriddal, mert féltél, hogy kinevetnek? Itt az ideje, hogy megtanulj végre biztonságosan korcsolyázni! A korcsolyaoktatas.hu™ csapata vállalja kicsik és nagyok (fiatalok és idősebbek) egyéni és csoportos korcsolyaoktatását az alapoktól a haladó szintig Vas megyében. Várjuk családok, baráti társaságok, óvodák és iskolák jelentkezését is! Legyen szó jégkorcsolyázásról, vagy görkorcsolyázásról a korcsolyaoktatas.hu™ csapata mindkettőben otthon van.

Tanulj meg korcsolyázni a profiktól
Budai Jégiskola
http://home.hu.inter.net/macskate/budaijegiskola/

A jégiskola idejében a korcsolyázás kizárólag szakemberek felügyeletével, kötött rendben történik. A jégiskolában a korcsolyázás alapismereteit oktatjuk, természetesen a haladóbbaknak is megfelelő továbbfejlődési lehetőséget biztosítva. Reméljük, hogy érdeklődését felkeltve hamarosan a helyszínen is találkozunk Önnel, illetve gyermekével foglalkozásainkon.

Budai Jégiskola
The Skate Company
http://jegkorcsolya.com/

The Skate Company - Görkorcsolya, műkorcsolya oktatás. Kezdő és haladó korcsolya oktatás: 3-4 éves kortól ajánljuk a korcsolya alapjainak elsajátítását. A későbbiekben tudás és kor szerinti csoportokban tanítjuk az alapfokú korcsolyázó elemeket, és a haladó szintek eléréséhez szükséges gyakorlatokat. Versenyzők: Ebben a csoportban kezdődik el a műkorcsolya magas szintű oktatása, különböző ugrások, forgások lépéssorok, összekötő elemek megtanulása és gyakorlása, úgynevezett kűrök összeállítása. Felnőtt oktatás: Ha felnőtt vagy és azt hiszed, hogy már nem tudsz megtanulni korcsolyázni. Nagyon tévedsz! Minden lehetséges, csak akarni kell! Görkorcsolya oktatás és Sérült gyerekek oktatása.

The Skate Company
Jeges-sport oktatás
http://www.barcziiskola.hu/korcsolya

A kaposvári Bárczi Gusztáv Módszertani Központ honlapja. A jeges-sport oktatáson belül két fő szakág alapjaival ismertetjük meg a diákokat: A gyorskorcsolya szakágban és a műkorcsolya szakágban.

Jeges-sport oktatás
Görkorcsolya-oktatás művészi görkorcsolya edzés
http://www.kulonoram.hu/edzes-oktatas/mukorcsolya-muveszi-gorkorcsolya-oktat ...

Műkorcsolya szakedző és görkorcsolya oktatóként várom óvódás és kisiskolás korú gyermekeket a görkorcsolya tanfolyamaimra. Felnőtteket egyéni és kiscsoportos oktatásra.

Görkorcsolya-oktatás művészi görkorcsolya edzés
Hópihe Korisuli
http://www.facebook.com/hopihekorisuli/info

Sziasztok! Ebben az évben is sok szeretettel várok minden korcsolyázni vágyó 4-14 éves közti gyermeket! Itt a helyed köztünk, ha: -még soha nem próbáltad a korcsolyázást és biztos lábakon akarsz állni a jégen -tudsz már korcsolyázni, de jobban el szeretnél mélyülni a korizás rejtelmeibe -vagy csak egyszerűen egy jó társaságban, profi oktatóval, vidáman szeretnéd eltölteni a szabadidődet Helyszín: Aréna Pláza Jégterasz (ingyenes parkolási lehetőség) Oktatási időpontok: Szerda: 18:00-18:50 Vasárnap: 10:00-10:50 Az első oktatás időpontja: 2012. November. 11

Hópihe Korisuli
Ovisgöri
http://www.tdke.hu/cikkek/hirek.225.html

Tatabányai Diákkorcsolyázó Egyesület: Óvodás görkorcsolya, Görkorcsolyás Napközis Tábor. A görkorcsolyázás-korcsolyázás tanulása óvodás- és kisgyermekkorban a leghatékonyabb. Jelenleg Komárom-Esztergom megyében 14 óvodában tartunk óvodás foglalkozásokat és évente megközelítőleg 500 új aprótalpúval ismertetjük meg ezt a sportágat.

Ovisgöri
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
korcsolya.wyw.hu: Korcsolya, korcsolyázás, műkorcsolya, speed skating, szinkronkorcsolya, short track, figure skating, jégtánc, görkorcsolya, gyorskorcsolya, jégcsarnok, szinkronkorcsolyázás, jégpályák.
Gyűjteményünkben 210 válogatott korcsolya témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 210 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 32745