Jégkorong, hoki, ice hockey > Korcsolya - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Jégkorong, hoki, ice hockey > 11 weboldal. Kategória leírása: Jégkorong, hoki, ice hockey.
Szponzorált linkek
Fradi Hockey Académia
http://www.fradihoki.hu/

Magyarországon, hasonlóan a több európai országhoz, először a bandy jelent meg, mint jégen űzött csapatsport. Az FTC bandy szakosztálya 1910. január 2.-án alakult. Kezdetben az akkori futballisták alkották a csapatot, akik maguk szórakoztatására ragadtak bandyütőt a kezükbe a téli hónapokban. A jégkorong növekvő népszerűségét felismerve, az FTC vezetői 1928. október 28.-án tartották meg a szakosztály első, alakuló ülését. Elnökké Mailinger Bélát választották, az ügyvitelt Huber istván végezte.

Fradi Hockey Académia
Sapa Fehérvár AV19
http://www.albavolanhockey.hu/

Sapa Fehérvár AV19 Ice Hockey Team. 8000, Székesfehérvár, Börgöndi u. 14.

Sapa Fehérvár AV19
Miskolci Jegesmedve Jégkorong Sportegyesület
http://www.miskolcijegesmedve.hu/

Itt elolvashatja a Miskolci jégkorongozás történetét, valamint az egyes évszámokra klikkelve, az miskolci jégkorongcsapat adott szezonban elért eredményeit böngészheti.

Miskolci Jegesmedve Jégkorong Sportegyesület
Újpesti TE Ice Hockey Team
http://utehoki.hu/

Az UTE Jégkorong szakosztályának hivatalos honlapja.

Újpesti TE Ice Hockey Team
MOL Liga
http://hu.wikipedia.org/wiki/MOL_Liga

A MOL Liga egy nemzetközi jégkorongbajnokság, közép-európai ( többnyire magyar és romániai) csapatok részvételével. A támogató MOL cégről kapta a nevét. 2008-ban szponzori együttműködést alakított ki a MOL-csoport a magyar és a romániai jégkorongszövetségekkel. Az együttműködés eredményeképpen a két ország első osztályú csapatai MOL Liga néven közös bajnokságban szerepelnek, melynek keretén belül bonyolítják le a nemzeti bajnokságok alapszakaszát is.

MOL Liga
hokibirok.hu
http://www.hokibirok.hu/

A Magyar Jégkorong Szövetség Játékvezetői Egyesületének honlapja.

hokibirok.hu
MTK - Jégkorong történet
http://www.mtkinfo.hu/index.php?ugras=statikus&statoldal=1530&nyelv=0&nyelv=0

A jégkorong- sport egy disszidálás folytán került egyesületünk működési körébe, a Budapesti Korcsolyázó Egylet (BKE) jégkorong csapat játékosai ugyanis elégedetlenek lévén a bürokratikus vezetéssel, testületileg kiléptek a BKE - ből és együttesen, mint komplett csapat jelentkeztek felvételre az MTK egyesületénél. Az MTK vezetése fogadta és erkölcsi támogatásáról biztosította a kiváló erőkből álló együttest.

MTK - Jégkorong történet
Wikipédia: Jégkorong
http://hu.wikipedia.org/wiki/J%C3%A9gkorong

A jégkorong 2 csapat által jégpályán játszott, ütős labdajáték. A Nemzetközi Jégkorong Szövetségnek (IIHF) 64 tagországa van, de a következő országokban a legnépszerűbb: Kanada, USA, Svédország, Finnország, Csehország, Szlovákia, Oroszország (régebben Szovjetunió). A felsorolásból kitűnik, hogy általában azokban az országokban dívik, ahol jellemző a hideg idő, lehetőséget adva a természetes jégfelületek kialakulására. Bár a felsorolt országok mindegyikében működik professzionális liga, az Észak-Amerikai Profi Jégkorongliga, ismertebb nevén NHL jelenti a sportág csúcsát.

Wikipédia: Jégkorong
Magyar jégkorong-bajnokság
http://hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_J%C3%A9gkorong_Bajnoks%C3%A1g

Az OB I. Bajnokság a magyar jégkorong bajnokság első vonala. Magyarországon 1937 óta rendeznek magyar jégkorongbajnokságot, melyet a Magyar Jégkorongszövetség felügyel. Az első osztályú bajnokság győztes csapata a magyar jégkorong bajnoka cím birtokosa lesz. Legtöbb indulással és bajnoki címmel a Ferencváros csapata rendelkezik, amely a legelső kiírást kivéve minden szezonban elindult, és huszonöt alkalommal nyerte meg. Magyar női bajnokságot az 1993–94-es szezontól rendeznek, és két alkalom kivételével a Marilyn csapat nyerte meg mindegyiket.

Magyar jégkorong-bajnokság
Magyar jégkorong-bajnokcsapatok
http://hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_j%C3%A9gkorong-bajnokcsapatok

Magyarországon 1937 óta rendeznek magyar jégkorongbajnokságot, melyet a Magyar Jégkorongszövetség felügyel.

Magyar jégkorong-bajnokcsapatok
hokicenter.hu
http://www.hokicenter.hu

A jégkorong hírportál és jégkorongos közösségi oldal - Egyesületek, Bajnokságok, Utánpótlás, Jégpályák, stb.

hokicenter.hu
Hirdetések
Oldal leírása
korcsolya.wyw.hu: Korcsolya, korcsolyázás, műkorcsolya, speed skating, szinkronkorcsolya, short track, figure skating, jégtánc, görkorcsolya, gyorskorcsolya, jégcsarnok, szinkronkorcsolyázás, jégpályák.
Gyűjteményünkben 210 válogatott korcsolya témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 210 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 32745