Görkorcsolya, görkorcsolya pálya > Korcsolya - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Görkorcsolya, görkorcsolya pálya > 3 weboldal. Kategória leírása: Görkorcsolya, görkorcsolya pályák.
Szponzorált linkek
Görkorcsolya - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/G%C3%B6rkorcsolya

A görkorcsolyázás 3 fő kategóriába sorolható: fitnesz, agresszív és gyorsasági. Fitness-görkorcsolya: A boltokban kapható görkorcsolyák többsége ebbe a csoportba tartozik. Jellemzőjük a magasszárú, kényelmes cipő, egy sorban elhelyezett 4 db 72-84 mm-es közepes keménységű kerékkel. Agresszív görkorcsolya: Elsősorban lépcsőkön, korlátokon, félcsövekben és egyéb speciális akadályokon való ugrásokhoz kifejlesztett korcsolyatípus. Gyorsasági görkorcsolya: Gyorsasági versenyzéshez kifejlesztett görkorcsolyatípus. Jellemzője az alacsony szárú, könnyített cipő, egy sorban elhelyezett 5×80-95 mm, illetve újabban 4×100 mm-es kerékkel. A kerekek csapágyai a súly csökkentése érdekében kisebb méretűek, mint a Fittnes korcsolyáknál (ún. mikrocsapágy).

Görkorcsolya - Wikipédia
Görkorcsolya - sportokboltja.hu
http://sportokboltja.hu/index.php?csoport=G%F6rkorcsoly%E1k&nev=uton-gorkorc ...

A Sportokboltja.hu webáruház számos piacvezető márka hivatalos magyarországi forgalmazójaként több, mint 9000 termékkel várja látogatóit. Online sportszer áruházunkban a téli és a nyári sportoláshoz szükséges sportfelszerelés, sportruházat és sporteszköz mind egy helyen megtalálható, legyen az tenisz felszerelés, görkorcsolya, squash, síléc, sícipő, fitnesz gép, vagy akár trambulin. Kínálatunkban kizárólag minőségi termékek szerepelnek, így a vásárló biztos lehet benne, hogy a neki leginkább megfelelő felszerelést illetve ruházatot fogja megtalálni.

Görkorcsolya - sportokboltja.hu
Görkorcsolyák gyerekeknek
https://www.gyereksportszer.hu/gorkorcsolyak

Fejlesztő játékok, sporteszközök, sportoláshoz való kiegészítők, eszközök hatalmas választékban a Gyereksportszer Webáruházban. Érdemes megnézni kínálatunkat, ha gyereke fejlődését szeretné segíteni, esetleg óvodák, iskolák felszerelését kibővíteni. A csecsemőkortól a felnőttkorig minden korosztálynak kínálunk termékeket, sporteszközöket, így az egész család együtt tud mozogni. Nézze meg áruházunk kínálatát, bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal telefonon vagy emailen. Pénztárcabarát árak, minőségi termékek, országos kiszállítás, kényelmes rendelés leadás.

Görkorcsolyák gyerekeknek
Hirdetések
Oldal leírása
korcsolya.wyw.hu: Korcsolya, korcsolyázás, műkorcsolya, speed skating, szinkronkorcsolya, short track, figure skating, jégtánc, görkorcsolya, gyorskorcsolya, jégcsarnok, szinkronkorcsolyázás, jégpályák.
Gyűjteményünkben 210 válogatott korcsolya témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 210 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 32745