Egyesületek, szövetségek > Korcsolya - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Egyesületek, szövetségek > 13 weboldal. Kategória leírása: Egyesületek, szövetségek, alapítványok.
Szponzorált linkek
Magyar Diáksport Szövetség
http://www.mdsz.hu/

A Magyar Diáksport Szövetség honlapja. Vedrsenykiírások, eredmények, versenynaptár, fontos tudnivalók.

Magyar Diáksport Szövetség
Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
http://www.moksz.hu/

Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség honlapja. Szakágak: Műkorcsolya, jégtánc, rövidpályás gyorskorcsolya, gyorskorcsolya, szinkronkorcsolya. Hungarian National Skating Federation.

Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
MTK Sport Club
http://www.mtkinfo.hu/

Az MTK hazai és nemzetközi viszonylatban az egyik legismertebb és legeredményesebb magyar sportegyesület, amelyet 1888. november 16-án alapítottak meg olyan fiatal sportemberek, akik ellenezték a kor merev torna központúságát és más sportágakat is mûvelni akartak.

MTK Sport Club
Tornádó Team - Szeged
http://www.hungaroskate.hu/

HungaroSkate - A szegedi Tornádó Team honlapja. Egyesületünk 2001-ben alakult, akkor még mindössze nyolc fővel. Időközben az ország legnépesebb és egyben legeredményesebb csapatává nőttük ki magunkat. Közel hatvan gőrkorcsolyás látogatja rendszeresen az edzéseket. Három csoportban dolgozunk. A nagycsoportot Kéri Ferenc vezeti, a középső csoport Garzó Erika csapata, a legkisebbekkel Zádori Orsolya foglalkozik. Sok sikert éltünk meg együtt, amelyért edző, gyerek és szülő egyaránt nagyon sokat tett. Rendkívül eredményes és sikeres versenyzői gárdát sikerült kinevelnünk. Szinte minden korosztályban országos bajnokaink vannak.

Tornádó Team - Szeged
Szivárvány Jégsport Egyesület
http://www.szivarvanyjse.gportal.hu/

A Szivárvány Jégsport Egyesület honlapja. Szeretsz korcsolyázni? Szeretnél egy igazán összetartó csapathoz tartozni? Szeretnéd felfedezni a szinkronkorcsolya titkait? Akkor köztünk a helyed. Itt megtudhatod, hogy milyen érzés, amikor 16 korcsolyázó egyszerre, egy ritmusra suhan a jégen... Csapatunk és Edzőink már nagyon várják, hogy csatlakozz hozzánk.

Szivárvány Jégsport Egyesület
Havasszépe Műkorcsolya Szakosztály
http://www.honvedmukori.mindenkilapja.hu/

A Miskolci Honvéd Sport Egyesület Havasszépe Műkorcsolya Szakosztályának Hivatalos Honlapja.

Havasszépe Műkorcsolya Szakosztály
Sportország Alapítvány
http://sportorszag.hu/

Fiatalok Tehetség Gondozása a Magyarországi Élsport Utánpótlása Érdekében Alapítvány.

Sportország Alapítvány
Jégsport Alapítvány
http://jegsportalapitvany.hu/

Jégsport - A Jégkorongozó Gyermekekért Közhasznú Alapítvány honlapja.

Jégsport Alapítvány
Jégcsillag S.E.
http://www.jegcsillagse.hu/

Célunk a korcsolyasport megszerettetése a gyerekekkel és felnőttekkel egyaránt. Minden korosztály számára, minden szinten biztosítunk korcsolyatanulási lehetőséget. Lehet nálunk versenyzővé, élsportolóvá válni, valamint hobbi korcsolyázni, rekreáció - felnőtt amatőr versenyzőnek lenni. Minden tudásunkkal és hitünkkel azon vagyunk, hogy aki hozzánk eljön - bármilyen szinten is legyen a korcsolyatudása – megtanuljon korcsolyázni és elérje azon személyes, egyéni célját, amire vágyik! Ebben a szezonban a munkánk kibővült a Magyar Szinkron Válogatott felkészítésével a Budapesten rendezendő Világbajnokságra.

Jégcsillag S.E.
Pesterzsébeti Hockey Club
http://www.pesterzsebeti-farkasok.hu/

A klub története egészen 2004-ig nyúlik vissza. Ekkor határozta el egy elszánt fiatalember, hogy egy maroknyi gyermekkel a Lobogó utcai jégpályán elkezdje azt a szakmai munkát, mely meghatározta élete eddigi szakaszát. A klub a magas szintű szakmai munka mellett komoly hangsúlyt fektet a gyerekek szellemi nevelésére is, a fair play szemléletnek megfelelő viselkedésre, az egészséges életmód iránti igény kialakítására. A gyerekek nemcsak a sport magas szintű művelését sajátíthatják el, hanem olyan életszemléletet kapnak, amely végigkíséri őket egész életükben, attól függetlenül, hogy versenysportolókká lesznek-e felnőtt korukban, vagy idővel hobbyvá szelidül a korongozás.

Pesterzsébeti Hockey Club
Budapesti Korcsolyázó Egylet
http://www.bkehu.extra.hu/

A BKE 1869-ben alakult, mint a "nehéz küzdelmek árán visszaszerzett alkotmány nyomában kélt egyesülési szabadság" egyik korai hajtása. Érdekes módon ehhez hasonlóan történt az újjáalakulás 120 évvel később 1989-ben az új egyesülési törvény egyik korai hajtásaként. A BKE tagja és versenyzője volt Kronberger Lili (1890-1974) a magyar sport első világbajnoka, aki 1907 és 1911 között négy alkalommal lett világbajnok műkorcsolyázásban. Első magyarként került a műkorcsolyázó Hírességek Csarnokába Colorado Springsben.

Budapesti Korcsolyázó Egylet
Magyar Jégkorong Szövetség
http://www.icehockey.hu/

A Magyar Jégkorong Szövetség hivatalos honlapja. Hírek, cikkek, versenynaptár, bajnokságok...

Magyar Jégkorong Szövetség
Jászberényi Műkorcsolya Szakosztály
http://korcsolyaedzes.hu

A szakosztály két és fél éves kortól foglalkozik gyerekekkel. A korcsolya tanuláson keresztül a legfontosabb célunk olyan dolgokat megtanítani a gyerekeknek, aminek az életük folyamán hasznát tudják venni. Igyekszünk megkeresni, hogy miben tudnak kiteljesedni, miben tudják megtalálni a boldogságukat, mintsem mindenáron műkorcsolyázót faragni mindenkiből. Persze, azt is lehet!

Jászberényi Műkorcsolya Szakosztály
Hirdetések
Oldal leírása
korcsolya.wyw.hu: Korcsolya, korcsolyázás, műkorcsolya, speed skating, szinkronkorcsolya, short track, figure skating, jégtánc, görkorcsolya, gyorskorcsolya, jégcsarnok, szinkronkorcsolyázás, jégpályák.
Gyűjteményünkben 210 válogatott korcsolya témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 210 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 32745